Ga direct naar de inhoud.

Kennispartners

Kennispartners

Marktlink

Is sinds 1996 met 60 medewerkers een van de grootste onafhankelijke overnamespecialisten van het MKB in Nederland. Marktlink adviseert vanuit haar kantoren in Deventer, Gouda, Amsterdam en ’s-Hertogenbosch bij ongeveer 60 overnametransacties per jaar.

Lees meer

Écart Invest

Écart Invest combineert sinds 1993 de professionaliteit van een participatiebedrijf met de slagvaardigheid en expertise van ervaren ondernemers. Wij investeren met oog voor continuïteit en groei. 

 

Lees meer

DVAN

Is het advocatenkantoor dat de vraag al heeft beantwoord voordat de vraag is gesteld. DVAN brengt u en uw onderneming verder.

Lees meer

Knab

Is de online bank die vindt dat het net even anders kan in de financiële wereld. Sinds de oprichting in 2012 kozen meer dan 155.000 mensen voor de bank die innovatie en klantgerichtheid voorop stelt. 

Lees meer

BuyInside

Begeleidt bedrijfsovernames. Als enige partij in Nederland heeft BuyInside zich daarbij volledig gespecialiseerd in opvolging door middel van management buy-in (MBI). Vanuit een focus op opvolging begeleidt BuyInside complete overnametrajecten voor kopers en verkopers van bedrijven. 

Lees meer

Florijnz Corporate Finance

Richt zich op professionele fusie- en overnamedienstverlening in het bijzonder de sectoren (re)tail, e-commerce, groothandel, industrie, business services en ICT. De diensten richten zich op bedrijfswaardering, fusie- en overnamebemiddeling en groeifinanciering. 

Lees meer

AKD

Met bijna 250 bevlogen advocaten, notarissen en belastingadviseurs zijn wij wat je noemt een groot kantoor. Thuis in vrijwel alle rechtsgebieden, met oprechte belangstelling voor uw organisatie, uw branche en uw omgeving. Zodat we als het er op aankomt, elk facet van een vraagstuk kunnen doorgronden. Zowel nationaal als internationaal.

Lees meer

Thexton Armstrong

Thexton Armstrong is een succesvolle franchiseformule in zakelijke dienstverlening. Wij helpen ondernemers in het MKB om hun onderneming nóg beter te leiden, hun startmotieven te realiseren én de onderneming winstgevender te laten zijn. Wij zorgen er ook voor dat onze partners snel hun eigen praktijk kunnen opbouwen als franchisepartner.

Lees meer

Brookz

Is met 20.000 ondernemers, investeerders en adviseurs het grootste overnameplatform van Nederland. In de afgelopen 10 jaar zijn er via Brookz meer dan 2.300 bedrijven verkocht.

Lees meer