Florijnz Corporate Finance

Florijnz Corporate Finance is een onafhankelijke corporate finance boutique die ondernemers begeleidt bij het kopen en verkopen van ondernemingen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het waarderen van ondernemingen en het begeleiden van ondernemingen bij het verkrijgen of optimaliseren van financiering bij banken, informals of private equity/venture capital partijen.

Passie (h)erkennen
Of het nu gaat om inzicht te geven in de waarde van uw onderneming, te assisteren bij het financieren van uw groeiplannen, overnames of fusies; het begint met inzicht en gevoel voor bijzondere ondernemers en ondernemingen. Dat is waar wij het bij Florijnz echt warm van krijgen. In de praktijk is dat een randvoorwaarde voor succes, waarbij wij in staat zijn uw passie bij stakeholders op de juiste wijze voor het voetlicht te brengen. Als beide ‘kloppen’ ligt een transactie in het verschiet.

Onafhankelijk
Florijnz opereert als onafhankelijke regisseur om u te ondersteunen en staat u bij om uw passie te verzilveren. Wij stellen uw (lange termijn) belang hierbij voorop. Wij zijn de dealcreator voor u als ondernemer en maken de vertaalslag naar alle relevante aspecten. Uw en onze belangen lopen parallel; mogelijke tegenstrijdige belangen worden vooraf geïdentificeerd en met u besproken.

Terug naar overzicht